Olen kirjoitellut perustietoja itsestäni jo aikaisemmin ja sivupalkista löytyy joitakin tietoja, mutta kokoan tähän viestiin tietoja minusta, niin tiedät kuka olen ja minkalaisia asioita puuhailen.

Olen muutama kuukausi sitten täyttänyt 40-vuotta. Perheeseemme kuuluu mieheni ja minun lisäksi kolme lasta (6, 10 ja 12 vuotiaat), kaksi koiraa, neljä kissaa, kanoja ja viiriäisiä. Muutimme Ruuhimäkeen 2004, jolloin saimme talomme valmiiksi. Sitä ennen olen kerennyt asua eri puolella Jyväskylää ja Laukaassa.
Töissä käyn Jyväskylän Sokoksella, toimin siellä visualistina eli teen näyteikkunoita, esillepanoja yms. markkinointiin liittyvää. 

Koulutukseltani olen ravintolakokki ja tarjoilija. Ravintola-alan töitä en ole tehnyt, vaan menin heti opiskelujen jälkeen töihin Prismaan, jossa viihdyinkin 18 vuotta. Muutama vuosi sitten aloitin opiskelemaan aikuisopistolla visuaalisen markkinoinnin tutkintoa ja valmistuin keväällä 2011. Tämä on ala, jota tykkään tehdä. Työ on todella vaihtelevaa ja luovuutta saa käyttää. Kuulun Palvelualojen ammattiliittoon eli Pamiin. Aikoinani Prismassa toimin myös työsuojelu asiamiehenä.

Harrastuksia ei itsellä paljoa kerkeä olemaan. Liikkumaan on pakko päästä säännöllisesti. Muu aika meneekin lasten, eläinten, kodin hoitoon sekä kokouksiin ja niiden valmisteluihin. Haaveita olisi vapaa-ajankin suhteen, mutta sitä tulee sitten enemmän, kun lapset ovat isompia.

Se miksi asumme Toivakassa on aivan sattumaa. Mieheni on kova tekemään erilaisia kauppoja ja ostipa sitten eräänä päivänä tontin. Tontti oli tarkoitus myydä eteenpäin. Etsimme samanaikaisesti valmista taloa, mutta ne oli niin kovissa hinnoissa tai sitten niin huonokuntoisia, että pikkuhiljaa alkoi heräämään ajatus talon rakentamisesta Ruuhimäkeen. Ensimmäisenä kesänä/syksynä rekennettiin autotalli sekä talonpohja ja keväällä 2004 alkoi talon rakentaminen. Näin jälkeen päin ajateltuna olihan tuo todella raskasta aikaa kahden pienen lapsen kanssa, mutta siitäkin on selvitty ja ollaan vallan tyytyväisiä siihen, että rakennettin Toivakkaan.

Muutama sana vielä siitä miten innostuin lähtemään kuntapolitiikkaan. 
Toimin Ruuhimäen koulun johtokunnassa ja jouduimme käymään tosi rankkaa taistelua koulun säilymisen puolesta. Järjestimme monenlaista tapahtumaa ja saimme paljon huomiota lehdistössä ja muissa tiedotusvälineissä. Meillä oli oikea tehoryhmä, joka taisteli  suurempaa vastaan ja voitimmekin taiston. Koulu sai kaksi vuotta jatkoaikaa. Tästä johtokunta "urasta" lähti innostus myös kuntapolitiikkaa kohtaan.
Neljä vuotta sitten oli kova taisto sitoutumattomien riveissä ja pääsin läpi valtuustoon. Koulun kohtalosta jouduin vielä taistelemaan valtuustokauden alussakin ja valitettavasti silloin hävisimme taiston.
Tämä neljä vuotta on opettanut minulle todella paljon. Olen valmis ja halukas oppimaan edelleen uutta ja oppimistahan kuntapuolella riittää. Kukaan ei varmaan ikinä voi sanoa, että tietäisi kaiken, mutta jos tuntuu, että haluat minut edelleen valtuustoon olen käytettävissä. Lappuun vaan nro 4:)

Loppuun vielä muutama kuva meidän arjesta.