Nytpä tulee oma mielipiteeni jäähalli-uimahalli hankkeesta.

Jos minulta kysytään, että rakennetaanko ja ylläpidetäänkö (pelkästään) Toivakan  kunnan rahoilla jäähalli-uimahallia, niin vastaukseni on ei. Mielestäni hanke(varsinkin jäähalli) palvelisi vain pientä osaa kuntalaisia ja on hankkeena niin suuri, että veisi aivan varmasti muilta investoinneilta varoja. Saataisiinhan jäähalliin varmasti lähikunnista luistelijoita/pelaajia, mutta saadaanko vuokrilla peitettyä edes sitä tunnin vuoron käyttökustannusta?  Suunnitellun hankkeen käyttökustannukset ovat huikeat, saatika sitten ne rakennuskustannukset, joten aivan varmasti tämä olisi jostakin muusta pois.
Ymmärrän kyllä, että suurin osa kirkonkylällä asuvista ottaisivat hankkeen ilolla vastaan, mutta Toivakkakin on laaja kunta ja saattaisipa käydä niin, että kylillä asuvat joutuisivat vain maksunaisiksi/miehiksi ja palvelu jäisi heiltä käyttämättä välimatkan vuoksi.

Oma ehdotukseni on, että hankkeeseen ruvetaan etsimään sponsoreita ja yhteistyökumppaneita, jotka rahoittavat osan rakennus-ja käyttökustannuksista, näin kunnan varojen käyttö jäisi pienemmiksi ja rahaa säästyisi myös muihin hankkeisiin, eikä tarvitisi elää "säästöliekillä" sen vuoksi, että kuntaan on rakennettu jäähalli-uimahalli.
Jos jäähalli-uimahalli ei jäisi pelkästään kunnan maksettavaksi vaan siihen saadaan muitakin rahoittajia, niin minäkin olisin hankkeen kannalla:)