Tämä asia näköjään puhuttaa näin vaalien alla.
Voin tässä vähän avata mitä ryhmäkuri tarkoittaa meillä Toivakan Työväenyhdistyksen ryhmässä. Minutkin on mainittu erään valtuutetun blogissa ja olen hänen mukaansa päässyt jo johtoryhmään. Tietty pitää olla otettu tuosta nimityksestä, jos jo vajaan vuoden mukana olon jälkeen pääsee "johtaja paikalle"wink

Mutta asiaan. Tosi asia on, että niin minä kuin kuka tahansa muukin nykyinen tai tuleva Demari valtuutettu omaamme vain yhden äänen äänestyksissä. Jokainen saa pitää omat arvonsa ja äänestää omien arvojen ja mielipiteiden mukaisesti. Toki keskustelemme asioista ryhmässä ja jos olemme samoilla linjoilla viilaamme esityksemme niin että se tyydyttää kaikkia.
Kannattaa katsoa hallituksen ja valtuuston pöytäkirjoja www.toivakka.fi. Pöytäkirjoista selviää, että emme ole läheskään kaikissa asioissa tehneet ryhmäpäätöstä, vaan jokainen on saanut seisoa oman mielipiteensä takana. Tämä on mielestäni rikkaus, koska nykyiset ehdokkaammekaan ei ole "samasta puusta veistetty", vaan jokainen omaa oman mielipiteensä.

Kannattaa käydä tutustumassa kaikkiin Demari ehdokkaisiin sivuilla www.toivakka.sdp.fi
Sivuilta löytyy meidän kaikkien kymmenen omat mielipiteet kuuteen eri kysymykseen. Varmasti sieltäkin huomaat, että olemme erilaisia.
Sivuilta löydät myös meidän kaikkien yhteiset vaalitavoitteet. 
Tervemenoa tutustumaan sivuihinsmiley