Hyvää kesälomaa kaikille teille, jotka saatte sitä jo viettää. Itselläni kesälomaan on aikaa vielä neljä viikkoa, mutta hyväähän kannnattaa odotellaNauru. Toivottavasti auringon paistetta riittää kaikille lomalaisille.

Valtuustotyöstä alkoi jo kesäloma. Ensimmäinen puolivuotta on ollut mielenkiintoinen, vaikkakin taloudellisen tilanteen vuoksi on jouduttu tekemään vaikeitakin päätöksiä. Lisää haasteita riittää syksylle, sielläkin on isoja asioita käsiteltävänä mm. talousarvion teko.

Viimeisen kirjoitukseni aikaan ei oltu vielä jaettu lautakuntapaikkoja, joten niistä muutama sana. Minut valittiin tekniseen lautakuntaan. Tämä lautakunta asettaa uusia mielenkiintoisia haasteita, koska täytyy myöntää, että tämä lautakunta ei välttämättä ole aivan se josta tietoni olisi suurinta, mutta otan asioista selvää ja olenkin päässyt mukaan hyvin lautakunta työskentelyyn ja vanha sanonta kysyjä ei tieltä eksy onkin ollut mottoniHymy. Olen myös sitä mieltä, että on hyvä, että jokaisessa lautakunnassa on myös ns. maalikko jäseniä.

Muita luottamuspaikkojani on kunnanhallituksen varajäsen, sivistyslautakunnan varajäsen ja tiejaoston jäsen.

Olen osallistunut valtuustokoulutuksiin Jyväskylässä ja nuorinpana valtuutettuna pääsin mukaan seitsemän kunnan yhteiseen Rakennemalli seminaariin Laajavuoreen, joten uutta olen saanut oppia ja tulen varmasti oppimaan näinä neljän vuoden aikana. Onneksi perhe on ymmärtänyt ja tukenut äitiä luottamustehtävissä, ilman sitä tukea ei pärjäisi.

Iloista, aurinkoista ja rentouttavaa kesää Sinulle!

-Paula-