Tänään meni päivä Toivakan markkinamessuilla. Sää oli mikä mainioin ja sen mukaisesti väkeä oli hyvin liikenteessä. Toivakan Työväenyhdistyksellä oli oma teltta paikalla ja kiinnostuneita ihmisiä saatiin hyvin mehulle ja keksille sekä ostamaan arpoja. Ehkäpä saimme myös muutamia uusia asukkaita kiinnostumaan toiminnasta;)

Toivakassa keskustelun alla on lähiaikoina ollut kunnanjohtajan virka. Tällä hetkellä kunnassamme on vt kunnanjohtaja ja pohdinnan alla on jatko, tarvitaanko omaa kunnanjohtajaa vai ostetaanko osa-aikainen kunnanjohtaja palvelu jostakin toisesta kunnasta? Itse olen sitä mieltä, että Toivakka tarvitsee oman kunnanjohtajan. Omalla kunnajohtajalla on varmasti täysi sitoutuneisuus kuntaan ja kunnan asioiden hoitamiseen. Olen sitä mieltä, että tällä hetkellä kunnassamme on liikaa johtajan virkoja. Samalla, kun saamme uuden pätevän kunnanjohtajan Toivakkaan olen sitä mieltä, että hallintojohtajaa emme tarvitse näin pienessä kunnassa. Uskon, että tämä on myös edullisin ratkaisu kunnan kannalta.

Laajakaista hanke on käynnistymässä ja halukkaita liittyjiä etsitään. Tässä vaiheessa liittyminen on huomattavasti halvempaa, kun myöhemmässä vaiheessa, joten kannattaa harkita liittymistä tai ottaa ainakin valmius tontille.

Jotkut te onnelliset olette jo varmasti päässeet kesälomille. Itselläkin se koittaa muutaman viikon päästä:) Kaikille hyvää ja rentouttavaa kesälomaa!!!