Seurakuntakodilla on tulevana sunnuntaina 12.10 klo 18 vaalipaneeli. Luultavasti kaikista puolueista on kaksi ehdokasta paikalla sekä meidän sitoutumattomien listalta ainakin yksi ehdokas. Kannattaa ehdottomasti olla paikalla kuuntelemassa ja kyselemässä!

Jotenkin on tullut tässä vaalitohinoissa semmoinen kuva, että onko tämä peli niin likaista, kun annetaan olettaa? Muutaman mainoksen mitä ollaan väsäilty ja painatettu on maksuehdoissa lukenut käteinen ja heti. Onko ehdokkailla ollut muka pokkaa jättää mainoksensa maksamatta? Jotenkin epäilyttää, että eikai näissä asioissakaan voida puhua kuin muutamista ehokkaista, jotka ovat joskus toimineet väärin ja leimataan koko "ehdokaskarja" epärehelliseksi.
Ainakin itselle Toivakan kunnallisvaaleista on tullut rehellinen kuva. Lehdissä on yleisönosastolla vaihdettu mielipiteitä ja varmasti tulevassa vaalipaneelissa tulee myös ehdokkainen ja puolueiden  eri kannat asioihin esille, mutta ainakaan vielä en ole törmännyt epärehellisyyteen, vai olenkohan liian sinisilmäinen...vaikka vihreät silmät omaankin.