1964906.jpg
Auringon lasku Ruuhimäestä kuvattuna.

Vaalitilaisuus koululla keräsi mukavasti väkeä. Kiitos kaikille mukana olleille.

Eilen ei aamulla arvannut mitä sitä päivän mittaan sai kokea. Lähdettiin lasten kanssa terveyskeskukseen, koska pojilla oli ajat puheopetukseen. Juuri ennen aikojen alkamista sain puhelun, jossa kysyttiin voisiko minua haastatella alueuutisiin televisioon aiheesta yhteislistat kunnallisvaaleissa. Ajattelin, että kerkeän valmistautua tapahtumaan huolella ja voin käydä vaihtamassa vaatteet ja siistiytyä muutenkin ajankanssa, mutta kaikki tapahtuikin niin äkkiä, että tilanteesta tuli varmasti aito:)
Kuvausryhmä saapui terveyskeskukseen ja siinä pihamaalla kuvaus tapahtui. Tietenkin lapsiperheen arjessa tapahtuu traamaa juuri "otollisemmalla hetkellä". Nuorimmaisen sormeen tuli haava ja minulla tietenkin valkoinen takki päällä ja takki veritipoissa. Siinä kuvausryhmän kanssa paikkailttiin sormea ennen kuvauksia ja arvaatte varmaan, että kaikki mitä olin kerennyt pikaisesti suunnitella sanovani unohtui tässä hässäkässä, mutta ehkä parempi näin, varmasti saatiin aitoa kuvaa ja tekstiä. Kaikki mitä sanoin oli varmasti sitä mitä todella ajattelen asioista.
Illalla jännitti katsoa alueuutisia, mutta kyllä ammattilaiset ovat ammattilaisia. Kukaan ei varmasti arvannut uutisia katsoessaan, mitä kaikkea ennen kuvauksia oli tapahtunut:)

Iloista viikonloppua kaikille pitäkää huoli toisistanne!