Mielestäni Toivakkaan tarvitaan lisää uusia yrittäjiä ja yrityksiä. Näin saataisiin omaan kuntaan lisää työpaikkoja sekä uusia asukkaita ja tottakai myös verotuloja. Kunnan rooli yrityksien Toivakkaan tuloon on merkittävä.

Tonttimaata täytyisi yrittää ostaa yrityksien käyttöön yksityisiltäkin maan omistajilta sekä.kunnan mainetta yrittäjä ystävällisempänä kuntana pitäisi yrittää parantaa esim.tarjoamalla jokin porkkana uusille yrittäjille. Mielestäni yrityksien tuloa kuntaan ei pidä rajoittaa ,koska olen sitä mieltä, että vanha sanonta tarjonta lisää kysyntää pitää paikkaansa!
Olen monen toivakkalaisen  kuullut puhuvan, että joutuu lähtemään Jyväskylään asti hakemaan jotakin tiettyä hyvinkin arkipäiväistä elintarviketta tai kulutus tavaraa. Helposti siinä tulee samalla ostettua ainakin viikon ruoat +muut ostokset. Eli uusille yrityksille/vanhojen laajennuksille olisi tilausta, että Osta Toivakasta voisi toteutua vieläkin paremmin!

Huomenna se sitten alkaa eli  Ennakkoäänestys ajalla 15-21.10 !!!
ja vielä toinen tiedoitus luontoinen asia 15.10 klo 18  Ruuhimäen koululla on kylän omia ehdokkaita paikalla, kannattaa tulla esittämään omia tärkeitä kysymyksiä ja vertailemaan ehdokkaiden ajatuksia ja arvoja. Tilaisuus on netti-illan yhteydessä, joten lapset pitävät varmasti huolen siitä, että ei tule liian jäykkää tapahtumaa, joten rohkeasti kaikki mukaan!