Lettuja, kahvia ja mehua tarjoiltiin Toivakan torilla ja kivasti kävi väkeä:) Myönsimme suoraan mainoksessammekin, että kalastelemme samalla myös ääniä, koska tuskin kukaan ainakaan näin kunnallisvaalien alla, ihan vaan hyvästä tahdosta ja hyvyydestä paistelee torilla lettuja ja jakelee niitä ilman maksua kansalaisille. Ainakin minä myönnä ihan suoraan, että tottakai haluan päästä vaikuttamaan kunnallisiin asioihin ja mitään muutä keinoa siihen ei ole, kun vakuuttaa äänestäjät, että olet sopiva henkilö ja sinun numerosi kannattaa lipukkeeseen raapustaa.

Torilla tulikin monia mielenkiintoisia keskusteluja ja erilaisia näkemyksiä asioihin ja sehän se  rikkaus on, että olemme erimieltä ja meillä on erilaiset mielipiteet. Varmasti jokainen löytää ehdokkaan, jonka kanssa arvomaailmat klikkaa yksiin. Toivottavasti puolueetkin tuo omat yksilön näkemykset esille, eikä mennä vaan puolueen sanelemien arvojen mukaisesti yhtenä massana.

Illalla on hyvän ystäväni läksiäisjuhlat. Se on aina haikeeta, kun joku muuttaa eri paikkakunnalle, mutta onneksi nykyään on puhelimet ja nettiyhteydet, niin yhteyksiä voi pitää, vaikka ei aivan naapurissa asuisikaan. Mukavahan se on taas sitten joskus nähdä ja eipä sekään ole täysin pois suljettu, ett kaverini huomaa, että kyllä Toivakka on hyvä paikka asua ja elää ja muuttaa pian takaisin, ainakin me ystävät elämme tässä toivossa:)