On vierähtänyt tosi tosi pitkä aika siitä, kun viimeksi tänne kirjoittelin. Tänä aikana on kerennyt tapahtua monenlaista, niin kunnan kun omassa henkilökohtaisessa elämässäkin.

Aloitetaan vaikka Toivakasta:) Tällä valtuustokaudella ei varmasti kukaan valtuuston tai hallituksen jäsen ole päässyt helpolla. Olisi ollut tosi kiva, tehdä vain "mukavia päätöksiä" ja laittaa rahaa hyviin hankkeisiin, mutta valitettavasti olemme taistelleet saadaksemme kunnan talouden tasapainoon. Onneksi kuitenkin joitakin tärkeitä ja hyviä päätöksiä olemme voineet tehdä tiukassa talouskurissakin. Viisarinmäki-kk sai uuden upean jalkakäytävän, Aittojärvi-Harjualue sai katuvalot, haja-asutusalueelle käynnistyy laajakaista kaikille hanke, henkilöstönlomautuksiin ei ole tarvinnut ryhtyä, päiväkodin laajennukseen suunnitteluun on varattu rahat, Toivakan omakotitalonäyttely järjestetään 2013, ennaltaehkäisevä perhetyö käynnistyi, Ruuhi-ryhmä aloitti toiminnan ja leikkipaikkoihin varattiin rahoja! Tässä osa päätöksistä, jotka ovat vaikuttanut toivottavasti myönteisesti monen kuntalaisen elämään:) 

Yksitoista kuukautta on vielä aikaa tällä valtuustolla ja hallituksella tehdä lisää hyviä päätösiä. Onneksi toivakkalaiset ovat keskustelevaa kansaa, se on suuri onni meille päättäjille. Saamme varmasti kuulla kaupoissa ja kyläraiteilla, miten päätöksemme ovat vaikuttaneet ja mitä toiveita kuntalaisilla on tulevien päätöksien osalta. Suuri Kiitos palautteesta kaikille!

Itselle ehdottomasti kaikista vaikeimmista päätöksistä on valtuustokaudella ollut Ruuhimäen koulun lakkautus. Olin itse ehdottoasti lakkautusta vastaan. Toivakkalisä on puhuttanut myös valtuustoa kovasti. Toivakkalisä jouduttiin valitettavasti lakkauttamaan 2012 alusta. Itselleni tämä oli vaikea päätös, mutta kun vastakkain asetettiin Toivakkalisä/ henkilöstön vähentäminen, niin jouduin asettumaan Toivakka-lisän lakkautuksen puolelle. Työpaikat kunnassa ovat kuitenkin jokaiselle työntekijälle henkilökohtaisesti arvokkaita sekä kuntalaisten palvelujen turvaamiseksi ehdottomia. Toivottavasti saamme kunnan alijäämät katettua sekä kunnan talouden kääntymään  noususuuntaiseksi, niin ainakin itse tulen siinä vaiheessa puhumaan Toivakka-lisän saamiseksi takaisin.

Sitten omasta henkilökohtaisesta elämästä. Minusta tuli hallituksen jäsen siinä vaiheessa, kun Toivakan hallitus erotettiin. Myöskin olen päässyt omakotitalonäyttely ohjausryhmään. Nämä ovat paikkoja, joissa pääsee vaikuttamaan. Tämän vuoden alusta liityin Toivakan Työväenyhdistykseen eli minusta tuli Demari. Liittymistä voin perustella enemmän seuraavassa tekstissä.

Lapset on kasvaneet kovasti ja harrastusmäärä kasvanut samassa tahdissa. Äitin ja isin tärkeä rooli onkin nykyään kuljettaa lapsia harjoituksiin, peleihin ja jännitellä kentän laidalla. Perheemme on myös kasvanut yhdellä koiralla, Fiia muutti meille Vihdistä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei tule puuttumaan. Loppuun on aivan pakko laittaa kuva tästä söpöliinistä

Hyvää vuotta 2012 kaikille! Minä tein uuden vuoden lupauksen, että lupaan päivittää blogia useammin:)