Lauantaina 18.8 vietettiin ensimmäistä Vakka lauantaita. Väkeä saapui kivasti paikalle ja ilma ei olisi voinut parempi olla.
Paikalla esiintyi Pelle Akusti, Panda-karhu oli tullut paikalle lakuineen ja lapset rakastivat hyppiä pomppulinnoissa. Tottakai tarjolla oli myös pillimehuja, keksejä ja kahvia.

Kesä on mennyt niin nopeaa ja rupeaa jo vaihtumaan syksyyn, ettei itse meinaa perässä pysyä. Vaalitkin lähestyvät kovaa vauhtia ja ehdokkaiden kalastelu taitaa olla kiivaimmillaan joka puolueessa. Toivottavasti saadaan Toivakkaan paljon ehdokkaita, jotka omaavat oman mielipiteen ja myös uskaltavat tuoda sen esille. Valitettavan paljon päättäjissä on ihmisiä, jotka muodostavat mielipiteensä jonkun vahvan vaikuttajan varjossa ja haluavat olla samaa mieltä, kun oma ryhmä on, vaikka oma todellinen mielipide poikkeaisi ryhmän kannasta. Itse arvostan päättäjiä yli puoluerajojen, jotka tuovat esille oman mielipiteensä ja myös pysyvät mielipiteessään, vaikka jäisivätkin joskus yksin puolustamaan kantaansa.

Itse taidan välillä olla jopa liiankin itsepäinen, mutta periaatteeni on, että arvojani en myy. Joskus toki joutuu tekemään kompromisseja, mutta useasti olen saanut muitakin puolelleni, joten kyllä siitä sitkeydestä on välillä hyötyäkin.

Laitan loppuun kuvan lasten tapahtumasta:)