Nyt on suuri urakka suoritettu. Mainokset saatiin jaettua! Mainoksia oli 800 kpl, joten ihan jokaiseen laatikkoon ei meidän kuvaa saatu ilahduttamaan tai vihastuttamaan, mutta jos jäit ilman ja mainoksen haluaisit niin laita yhteystiedot, niin toimitamme sen henkilökohtaisesti perille tai laitamme postipaten kuljettamaksi:)

Suuri Kiitos Sundvallin Anitalle ja Eiralle avusta, jonka saimme mainoksen teossa. Jos ihmettelit miksi mainoksemme ei ollut nelivärimainos monistettuna paksulle paperille, niin syyt ovat ihan säästösyitä. Meillä ei ole lahjoittajia eikä sponsoreita, vaan jokaisen henkilökohtainen rahoittaja on oma rahapussi, joten pystymme olemaan sitoutumattomia myös valtuustossa,( jos ja kun meitä sinne valitaan). Meidän ei tarvitse päätösten teossa mielyttää ketään, joka olisi meille tarjonnut auttavaa kättä tässä vaiheessa, eikä ohjeita tule miltään suuremmalta taholta. Toivon, että kenenkään valtuustoon pääsy ei olisi kiinni siitä kuinka paljon rahaa ehdokkaalla on käytettävänään, vaan syyt olisivat aivan jotkut muut.

Muistakaahan lähteä äänestämään, vaikka jo tänään! Jokainen ääni on todella tärkeä ja se yksi ääni saattaa olla juuri se ratkaiseva ääni! Älä jää nukkuvien puolelle vaan anna mielipiteesi näkyä ja kuulua. Haluatko, että jatketaan samalla tavalla, kuin tähän asti, vai olisiko nyt aika uudistuksen ja uusien tuulien!

p.s. laitan kohta taikinan kohoamaan, joten Ruuhimäenkoululla on tuoretta pullaa ja hyvää seuraa tarjolla tänään. Tervetuloa!