Hyvää viikonalkua!

Epäilenpä, että jokaisesta virastosta löytyy mappi-ö, johon siirretään papereita, joihin ei päätöstä löydy selvittelyistä huolimatta. Toivakassa tämä mappi taitaa kohta revetä liitoksistaan, ainakin kuin näin kansalaisena seurailee tilannetta. Valtuusto on tehnyt monia hyviä päätöksiä ja aloitteita, mutta tässä vaiheessa taitaa astua tämä mystinen mappi kuvioihin.
Käytäntöön pano on jäänyt hieman heikoille kunnassa. Valtuusto on päättänyt esim. kohentaa kirkonkylän yleisilmettä, mutta en tiedä olisiko minun aika käydä optikolla vai enkö vaan yrityksistä huolimatta löydä sitä kohennettua kohdetta? Sysätäänkö kunnassa liikaa töitä yhden ihmisen harteille vai mistä johtuu, että asiat eivät etene.
Myöskin se on herättynyt kummastusta, että kuinka valtuuston päätöksiä voidaan muutta yht`äkkiä aivan toiseksi? Esim. valtuusto päätti Toivakkalisän sisarkorotuksesta alle kouluikäisille, mutta eskarilainen ei kunnan mukaan kuitenkaan ole oikeitettu saamaan sisarkorotusta, vaikka ainakin muissa kunnissa mielletään alle kouluikäiseksi. Olen viemässä tätä asiaa eteenpäin kansalaisena, koska mielestäni valtuuston päätös pitää olla se jota noudatetaan!

Ennakkoäänestys aikaa on vielä tämä ja huominen. Ehdokkaiden mielipiteitä voi vertailla mm. vaalikoneissa ja kotisivuilla, käyhän tutustumassa, niin tiedät, mitä mieltä ehdokkaasi on kunnan asioista. Seuraava neljä vuotta tulee olemaan tärkeä aikakausi Toivakan historiassa, joten ole vaikuttamassa siihen minkalainen kuntamme on tulevaisuudessa. Joten eikun äänestämään ja nappaa naapurisikin matkaan mukaan:)