Tänään varmasti moni (niin kun itsekkin) avasi mielenkiinnolla lehteä ja katsoi ketkä kaikki ovat lähteneet ehdolle kunnallisvaaleihin.

Paljon on Toivakkaankin saatu ehdokkaita lähtemään mukaan taistoon. Meille Demareilla on kymmenen ehdokasta 4 naista ja 6 miestä. Toki olisimme halunneet pitemmänkin listan, mutta täytyy todeta tähän vanha sanonta; ei se määrä vaan laatu;) Uutena puolueena Toivakkaan on tullut Perussuomalaiset, heillä on seitsemän ehdokasta. Eli mielenkiintoiset vaalit tulossa.

Toivon todella, että kaikki ketkä valitaan ovat aidosti kiinnostuneita kuntapolitiikasta ja jaksavat syventyä tuleviin päätöksiin. Sitä en ymmärrä, että lähdetään mukaan, tullaan valituksi ja välttämättä ei edes ilmoiteta varahenkilölle, että ei pääse itse menemään kokoukseen. Tämä on mielestäni jo äänestäjien pettämistä. Ymmärrän, että aina ei kokoukseen pääse osallistumaan, mutta sitä varten on juuri varahenkilöt. Itse olen osallistunut kaikkiin valtuustonkokouksiin. Kunnanhallituksen kokouksesta olen kerran ollut pois, koska olin silloin kovassa kuumeessa. Tällöin sain paikalle varahenkilön ja keskusteltiin etukäteen puhelimessa esityslistasta sekä kerroin hänelle asioista, joista on hyvä tietää listasta.

Viikonlopun aikana täyttelen vaalikoneita ja rupean suunnittelemaan vaalimainosta. Laittelen tietoa noista vaalikoneista, joihin vastailen, niin saatte käydä lukemassa myös sieltä ajatuksiani:)

P.S. Muistathan toritapahtuman Toivakan torilla 6.10 klo 10.30 alkaen. Tarjolla lettuja, kahvia ja makkaraa sekä tietty me Demareiden kuntavaaliehdokkaat.