Mielestäni EI!
Valitettavasti näin vaalien alla yhden ryhmän vaaliteemana näkyy olevan toisten haukkuminen... Onhan tämä kyllä nähty ja kuultu jo valtakunnan tasollakin, mutta olisin toivonut, että me Toivakassa osataan olla fiksumpia. Toivoin valtuustossa reilua ja rehtiä vaalikamppailua. Onneksi vain yksi puolue on "sortunut" tähän mollaus politiikkaan. Muitten taholta en ole sitä huomannut, vaan ollaan käyty rehtiä ja reilua vaalikamppailua.
Mielestäni näin pienessä kunnassa asioita pitäisi pystyä hoitamaan ns. Toivakka-puolueena-unohdetaan ainakin vaalien jälkeen puoluerajat ja ajatellaan asioita kuntalaisten parhaaksi.

Itse en arvosta sitä, että haukutaan muut puolueet ja heidän tekemät päätökset. Toivakan valtuustossakin vallitsee demokratia eli jokaisella on yhtälainen oikeus sanoa mielipiteensä ja tehdän ehdotukset. Päätökseksi tulee eniten ääniä saanut vaihtoehto. On mielestäni energian tuhlausta vatvoa vuosien takaisia päätöksiä. Meillä on aivan varmasti tulossa pykäliä, jotka vaativat kovaa asioihin paneutumista. Käytetään energia ennemmin niihin.

Mielestäni politikon täytyy olla sosiaalinen ja pystyä "myymään" omat ajatukset muille. Yksin, kun ei pysty vaikuttamaan, muuta kun pöytäkirja merkintöinä. Mielestäni tämän takia on hyvä säilyttää välit muihinkin ryhmiin. Mielestäni olen onnistunut tässä. Vaikka monesti olen erimieltä kun muut, niin voin sanoa, että asiat riitelee ei ihmiset. Toisen mielipidettä pitää vain osata kunnioittaa!

Kaikille ketkä saitte tänään aloittaa syysloman. Oikein rentouttavaa ja mukavaa lomaa!
Nähdään huomenna Perälän käytävällä klo 10 alkaen!
(Salen edessä ei saanutkaan olla, joten olemme kaikki Perälässä)